• Predaj
  • Virtuálna prehliadka
  • 25.04.2024

rkDOM |Na predaj novostavba 2-izbového bytu v centre Žiliny

Žilina

148 990€

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj atraktívny 2-izbový byt vo výmere 49 m2, situovaný v  nadstavbe na už existujúcom dvojposchodovom bytovom dome. Byt sa nachádza na treťom poschodí z troch a je ideálne umiestnený v centre mesta Žiliny, kde máte všetko na dosah ruky: vlakovú a autobusovú stanicu, obchody, školu, park, reštaurácie a pešiu zónu.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, obývacej izby s kuchynskou časťou a spálne s vlastným šatníkom. Jeho najväčším lákadlom je presvetlený priestor vďaka plastovým strešným oknám a podkrovné priestory, ktoré poskytujú možnosť viacnásobného využitia.
Byt sa predáva vo vysokom štandarde vybavenia vrátane podláh, bezpečnostných a interiérových dverí, obkladov a dlažieb v kúpeľni, ako aj sanity. Nízke mesačné náklady sú zabezpečené vďaka samostatnému vykurovaniu s možnosťou regulácie teploty v každej miestnosti.

Byt je k dispozícii ihneď za cenu 148 990 €.

Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať: Ing. Zuzana Chovaňáková, zuzana.chovanakova@rkdom.sk alebo 0917324771

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

2 izbový byt

Výmera

49 m2

Počet izieb

2

Virtuálna prehliadka

Výpočet hypotéky

%

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke